Followers

Thursday, April 7, 2011

~ seminggu ~

Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lgi Maha Mengasihani...


Alhamdulillah...seinfiniti kesyukuran kepadaNya di atas nikmat yang masih dapat dirasai sehingga ke saat ini.


seminggu dah berlalu..moga2 ada keberkatan di setiap saat yang pergi meninggalkan kita,insyallah=). jadual semakin padat dgn kelas pagi,petang malam..kadang2 terfikir jugak,bila nak ada masa untuk diri sendiri? untuk mereka? untukNya? adakah masa yang tak cukup atau pun kite yang tak pandai urus masa?
    Semestinya Dia yang menciptakan siang dan malam dan setiap detik masa dengan penuh sempurna tanpa sebarang cacat cela...hakikatnya,kita sebagai manusia yang leka dan lalai tidak tahu menggunakan nikmat masa lapang dengan sebaiknya...Astaghfirullahal'azhim....


sedikit perkongsian dari blog rummet tersayang=)


warna warni kehidupan...


( bila otak da tepu...kite tdo^_^ )

di makmal histology...tugasannya-tengok slide,melukis,melukis,melukis.....(antara lukisan yang masih belum siap sehingga ke saat ini...)


( tekun melukis...)

checkpoint utama sebelum sampai ke rumah...tada!

(faveret..)(faveret kuasa 3...)


sejak akhir-akhir ni,rasa macam tertekan sket...rindunye kat family=(. semoga diri ini terus thabat di dalam perjuangan menegakkan agamaNya..amiin..

nota 1 : banyak yang ingin dikongsikan,tapi ayat berterabur dalam otak yang dalam keadaan agak kritikal sekarang..
nota 2 : tahniah buat sahabat-sahabat dan ahli bait yang disayangi..tingkatkan prestrasi,kurangkan kontrovesi=p


Mengenali seseorang itu, kadangkala membuat kita ketawa, mengenali seseorg itu juga kadangkala membuat kita mengalirkan airmata… sesunguhnya, mengenali seseorang itu mampu memberi kita sejuta rasa marah, sedih, gembira, sayang dan rindu.. tapi, sedarilah kita… mengenali seseorang itu sebenarnya adalah 1 Anugerah… biarpun hadirnya hanya seketika & Sekadar teman Sementara… bersyukurlah dengan kehadirannya. . .. kerana barangkali melaluinya kita mengerti apa itu erti PERSAHABATAN. …

*Allah controls everything=)...bersangka baiklah padaNya*No comments: